» Δήλωση συμμετοχής
Στόχοι του Συνεδρίου Θεματικές ενότητες Υποβολή εργασιών Δημοσιεύσεις Tελικές ημερομηνίες Βραβείο φοιτ/κής εργασίας Τόπος & χρόνος διεξαγωγής Δήλωση συμμετοχής Επιτροπές Συνεδρίου Πρόγραμμα Συνεδρίου Νέα του Συνεδρίου Kοινωνικό πρόγραμμα Γραμματεία Συνεδρίου Διαμονή Ευχαριστίες - Χορηγοί Photo Gallery Video Gallery Επικοινωνία

 

Δήλωση συμμετοχής

 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο Συνέδριο καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση συμμετοχής μέσω email στην ΕΕΣΜ μέχρι 10-05-2007. Για το δικαίωμα συμμετοχής, η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το σχετικό αριθμό τραπεζικής συναλλαγής στο λογαριασμo της ΕΕΣΜ στην Alpha Bank : 351002002003112. Σε περίπτωση αποδοχής της εργασίας για παρουσίαση στο Συνέδριο θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει καταβληθεί το  δικαίωμα συμμετοχής και να έχει ενημερωθεί μέσω email η ΕΕΣΜ για να ενταχθεί η εργασία στο πρόγραμμα του Συνεδρίου. Το δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο θα καλύπτει και ένα μη σύνεδρο συνοδό, και έχει ως ακολούθως:

  • 200.00 €  για τα μέλη της ΕΕΣΜ,
  • 250.00 €  για μη μέλη της ΕΕΣΜ,
  • 150.00 €  για μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες (σχετική βεβαίωση υποχρεωτική),

και περιλαμβάνει το δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών του Συνεδρίου, τη διάθεση υλικού και των Πρακτικών του Συνεδρίου, την υποβολή εργασιών στην Ειδική Έκδοση του περιοδικού IJASS και τη συμμετοχή στις επίσημες κοινωνικές εκδηλώσεις. Προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τις εργασίες του Συνεδρίου.

Κεντρικό Γραφείο : Τ.Θ 20027 , 118 10 Αθήνα
http://www.hsss.gr - email : info@hsss.gr
Tel : +2104142145

 

2007©HSSS. All Rights Reserved.