» Μήνημα Υπευθύνων
Στόχοι του Συνεδρίου Θεματικές ενότητες Υποβολή εργασιών Δημοσιεύσεις Tελικές ημερομηνίες Βραβείο φοιτ/κής εργασίας Τόπος & χρόνος διεξαγωγής Δήλωση συμμετοχής Επιτροπές Συνεδρίου Πρόγραμμα Συνεδρίου Νέα του Συνεδρίου Kοινωνικό πρόγραμμα Γραμματεία Συνεδρίου Διαμονή Ευχαριστίες - Χορηγοί Photo Gallery Video Gallery Επικοινωνία

 

Μήνυμα των Υπευθύνων του 3ου Εθνικού Συνεδρίου
της
Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών
(ΕΕΣΜ)

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

 

Η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) έχει την τιμή να σας καλωσορίσει στο 3ο Εθνικό της Συνέδριο, το οποίο λαμβάνει χώρα στον Πειραιά.

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου υπάρχει στην παραπάνω ιστοσελίδα. Η ΕΕΣΜ κατά τη διάρκεια του 3ο Εθνικού Συνεδρίου της θα μοιράσει εγχειρίδιο που θα περιέχει το Πρόγραμμα του Συνεδρίου και τις Περιλήψεις των Εργασιών που θα παρουσιασθούν αυτοτελώς στο Συνέδριο με θέμα :


"Νέα Αγορά" και Νέα Τεχνολογία
Συστημικές Δομές
Ευρυζωνικότητα                          Κοινωνική Δυναμική

Το Συνέδριο αυτό λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καραολή & Δημητρίου 80, 185 34  Πειραιάς. Οι σύνεδροι δύνανται, κατά τις ημέρες του Συνεδρίου, να χρησιμοποιήσουν το parking του Πανεπιστημίου Πειραιώς με είσοδο από την οδό Δεληγιώργη.

Οι 110 εργασίες που θα παρουσιασθούν καλύπτουν τα γνωστικά αντικείμενα του θέματος του Συνεδρίου. Τις εργασίες επιμελήθηκαν 250 περίπου συγγραφείς προερχόμενοι από όλα σχεδόν τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος, από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής και από το χώρο της παραγωγής. Επιπλέον θα λάβουν χώρα 3 Συνεδρίες Ολομέλειας με κεντρικούς ομιλητές από την αλλοδαπή και δύο (2) Εργαστήρια (Workshops) εφαρμογών Συστημικής με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού.

Ευελπιστούμε ότι η εν λόγω επιστημονική συνεισφορά μας θα συμβάλλει ποικιλόμορφα στην πρόοδο της Συστημικής Επιστήμης και των εφαρμογών της τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) σε συνεργασία με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου και μετά από κρίση των εργασιών, με το σύστημα των ανωνύμων κριτών, θα προβεί στην έκδοση Πρακτικών σε CD-ROM. Επιπροσθέτως, επιλεγμέμες εργασίες, μετά από νέα κρίση με το σύστημα των ανωνύμων κριτών, θα καλύψουν δύο ειδικές εκδόσεις του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού :


Journal of Applied Systemic Studies (IJASS)

Πιστεύουμε ότι η επίσκεψή σας στον Πειραιά θα είναι εποικοδομητική μέσω των παρουσιάσεων στις διάφορες συνεδρίες, των προσωπικών επικοινωνιών μεταξύ των συνέδρων αλλά και μέσω του κοινωνικού προγράμματος που προετοιμάσαμε.

Σας καλωσορίζουμε στον Πειραιά με τα καλύτερα συναισθήματα και τις ευχές μας.

 

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ),

 

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Καθηγητής Γεώργιος Οικονόμου

Ο Αν. Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Γεωργόπουλος

          

Ο  Συντονιστής του Συνεδρίου

Καθηγητής Νικήτας Α. Ασημακόπουλος

 

Κεντρικό Γραφείο : Τ.Θ 20027 , 118 10 Αθήνα
http://www.hsss.gr - email : info@hsss.gr
Tel : +2104142145

 

2007©HSSS. All Rights Reserved.